Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

I dialog med Selnæs
Skrevet av Thomas Myren, 26. februar 2020, 17:40

Rosenborg kan være løsning for Ole Selnæs, som ikke får spille fotball i Kina inntil videre.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Seriestart i Kina er utsatt på ubestemt tid på grunn av koronaviruset, og Shenzen åpner for at Selnæs kan finne seg ny klubb - kanskje både på kort og lang sikt med tanke på nedrykket før jul.

Men med stengte overgangsvinduer i de fleste land, har Rosenborg blitt et av ganske få alternativer.

- Trenger Ole spilletid, kan det for eksempel være snakk om et lån. Kanskje fram til 31. mai dersom det er snakk om å spille seg i form til en EM-tropp, uttaler Mikael Dorsin til Adresseavisen.

RBK har naturligvis ikke mulighet til å matche gigantlønna i treårskontrakten, som er verdt 100 millioner kroner.

- Det er masse forbehold her. Det handler om kontrakten hans. Om at den kinesiske serien er utsatt på ubestemt tid - nå først til april, om økonomi og andre ting. Men dersom det finnes en mulighet, er det selvsagt naturlig at vi prøver, syns Dorsin.

Selnæs har den siste tida vært hjemme i Trondheim. Inntil videre er planen at han på fredag reiser til Spania for å være med Shenzen på treningsleir.

Landslagsspilleren ble solgt til St. Etienne for 47 millioner kroner for fire år siden. Han har bokført 134 kamper og seks mål for Rosenborg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «I dialog med Selnæs» i forumet! Diskutér «I dialog med Selnæs» i forumet!