Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Fin avslutning på treningsuka
Skrevet av Thomas Myren, 13. februar 2020, 07:03

Tore Reginiussen gleder seg til å teste vinterformen i Kristiansund.

VS.


- Nå blir det kamp hver helg, og vi får møte norsk eliteseriemotstand. Vi trener hardt og mye. Vi prioriterer sånn sett å bygge mengde, og så blir kampene fin avslutning på treningsuka. Vi får testet ting vi har trent på, og vi får ei ordentlig gjennomkjøring med drakta på, konstaterer Reginiussen overfor rbkweb.no.

- Det blir fine uker framover. Det gjelder å stablisere seg på et høyt nivå og bygge derfra.

- Hvordan merker dere at trenerne i år har kunnet forberede forsesongen grundigere?

- Det er alltid lettere når man har jobbet sammen ei stund og kjenner hverandre godt. Vi har også fått inn noen nye spillere, som har vært veldig positive. Det er alltid fordel å få litt tid.

- I fjor føltes det som om det var hektisk. Det var mye som skjedde helt fra vi startet opp - også mye utenomsportslig. Det virker som om folk er revansjesugne og klare. Det virker harmonisk i hele klubben.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hva gjorde dere bra mot Sundsvall?

- Vi lykkes veldig godt i presset. Det var veldig fin intensitet i det vi gjør, og i tillegg scorer vi noen fine mål. Vi ligger godt samlet som lag og tør å stå opp i dem. Vi gir dem veldig lite tid til å spille sånn som de ønsker. Det var ei bra gjennomføring.

- Hvordan var det for din del å komme i gang med sesongen?

- Det var bare én omgang og en relativt rolig dag på jobben. Jeg har trent godt hele siden starten av (for)sesongen, så det var greit å få på seg drakta og komme i gang.

- Sykdom hindret deg i å spille mot Stjørdals-Blink. Mistet du mange treninger i forkant?

- Det var et par treninger. Det var noe influensaaktig, men jeg kunne nok ha spilt forrige helg òg. Jeg må imidlertid trappe opp gradvis i min alder, så da trenger du kanskje ikke å spille alle kampene i januar og februar.

Avspark i morgen er klokka 17. Direktesport sender kampen.