Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Opptelling før fortsettelsen
Skrevet av Thomas Myren, 4. februar 2020, 07:19

Rosenborg manglet sju spillere i årspremieren.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Samuel Adegbenro, Alexander Søderlund og Tore Reginiussen er nærmest friskmelding før møtet med Sundsvall.

- Samuel sliter litt med øynene og var ute på grunn av det. Søder var syk, mens Tore fikk lov til å trene seg opp etter sykdom tidligere i uka, forteller Eirik Horneland til rbkweb.no.

Emil Ceide er noe mer usikker:

- Han sliter litt med hamstring og har gjort det siste Marbella. Han har vært litt av og på, så vi tok ingen sjanser med ham, forklarer Horneland.

- Er han aktuell mot Sundsvall?

- Vi får se hvordan uka utarter seg. Han har "stram" hamstring. Han har trent hardt og godt, og så har han måttet betale litt for at han har jobbet hardt.

André Hansen deltar mer og mer på trening etter ankeloperasjonen i desember, men kampen på lørdag kommer for tidlig.

- Jeg tror det gjerne kan gå et par uker. Han har akkurat kommet i gang med trening, og så har han vært litt syk. Han melder seg på om 14 dager, tror Horneland.

Også Anders Konradsen og Marius Lundemo er ventet kampklare i løpet av februar.

- Konradsen er på vei tilbake etter operasjon, mens at Marius er ute med strekken han fikk, konstaterer treneren.

Rosenborg håper at møtet med det svenske nedrykkslaget kan bli spilt på Lade, men flytting fra Abrahallen er væravhengig.

- Vi håper å være ute. Det er større tempo i banespillet og litt enklere å kontrollere ballen teknisk. Men må vi spille inne, så spiller vi inne, slår Eirik Horneland fast.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Opptelling før fortsettelsen» i forumet! Diskutér «Opptelling før fortsettelsen» i forumet!