Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Rosenborg - Stjørdals-Blink 2-1
Skrevet av Thomas Myren, 1. februar 2020, 15:51

Året ble innledet med seier over fersk 1. divisjonsmotstand.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg er her for å spille!
- Alvoret i gang
- 1. omgang er urytmisk
- Han skal være god han som tar fra meg plassen!
- Du får motivasjon for resten av året
Bilder fra Rosenborg - Stjørdals-Blink


Seiersmålet kom etter 69 minutter med heading fra debutant Dino Islamovic på innlegg fra en annen innbytter, Vegar Eggen Hedenstad.

- Det er noe som vi har trent på hele uka: Innlegg og avslutninger. Det går en "overlap", og han "henger opp" ballen i midten, der jeg er. Ballen er litt for høy, men jeg kommer bra på den og plasserer den i borte hjørne, forklarte Islamovic til rbkweb.no.

Det var en rekke fravær: Tore Reginiussen og Alexander Søderlund hadde vært syke, mens at Samuel Adegbenro sleit med øynene. Marius Lundemo og Emil Ceide var begge lårskadde, mens at André Hansen og Anders Konradsen fortsatt var i opptrening etter sine ankeloperasjoner.

Pål André Helland skjøt RBK i ledelsen etter et kvarter, da et innlegg fra Erik Botheim hadde ble klarert rett i føttene på ham. I forkant hadde Edvard Tagseth snappet et dårlig framspill fra Robin Bjørnholm.

Rosenborg fulgte opp med tre store sjanser på fem minutter: Et langskudd fra Anders Trondsen duppet like utenfor stolpen, mens at Kristoffer Zachariassen skjøt rett på keeper fra godt hold. Til slutt stanget Gustav Valsvik en corner like over.

I stedet utlignet Mats Lillebo etter å ha dratt seg forbi Erlend Reitan og skutt stolpe inn. Så skjøt Sondre Stokke tverrligger over.

Etter pause tok RBK totalt over spillet, men det tok igjen ei stund før sjansene kom.

- Vi får 2-1, og det åpner seg. Jeg syns jeg er delaktig i spillet og gjør det bra. Det var godkjent innsats, analyserte Islamovic.

Han fikk imidlertid ikke ballen forbi keeper etter å ha utnyttet et dårlig tilbakespill, mens Helland skrudde et langskudd utenfor lengste kryss.

I sluttminuttene fikk juniorspiller Håkon Gangstad sin debut.

- I 2. omgang ser vi ut sånn som vi skal gjøre når vi møter lag som er svakere enn oss - med all respekt for Blink. Da står vi og spiller etablert angrep, mens de stort sett slår ballen bort til oss eller til "icing" over linja. Det vitner om at vi har bra avstander i laget og at guttene bak tør å stå etter, oppsummerte Helland.

Kampfakta

Rosenborg2-1Stjørdals-Blink
Pål André Helland 15
Dino Islamovic 69
Mats Lillebo 36

Lørdag 1. februar 2020 14:00
Treningskamp, Abrahallen
752 tilskuere og vist på adressa.no

Rosenborg [4-3-3]
Julian Faye Lund - Erlend Reitan (Vegar Eggen Hedenstad 46), Even Hovland, Gustav Valsvik, Birger Meling - Kristoffer Zachariassen, Anders Trondsen (Håkon Gangstad 87), Edvard Tagseth (Mikael Johnsen 63) - Pål Andre Helland, Erik Botheim (Dino Islamovic 46), Gjermund Åsen

Gult kort RBK: Anders Trondsen

Ubenyttet reserve: Rasmus Sandberg


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg - Stjørdals-Blink 2-1» i forumet! Diskutér «Rosenborg - Stjørdals-Blink 2-1» i forumet!