Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Muligheten er stor
Skrevet av Thomas Karlsen, 14. januar 2020, 06:53

For første gang siden 2016 skal Julian Faye Lund spille for Rosenborg. Den første måneden har han friplass i mål.André Hansen er nemlig fortsatt i opptrening etter ankeloperasjonen i desember og mister de første treningskampene.

- Muligheten er stor. Det blir egentlig bare jeg som får spille. Jeg må gjøre det jeg kan, og jeg må gjøre det godt. Så får vi se. Om trenerne syns jeg gjør en god jobb, så blir det kanskje litt flere kamper òg, kommenterer Julian Faye Lund til rbkweb.no.

- Hvordan ser du på keeperduellen?

- André har hatt en soleklar fast plass i de siste fem årene. Jeg skal selvfølgelig pushe ham så godt jeg kan. Målet mitt er å ta fra ham plassen! Noe annet ville ha vært veldig rart. Det er der lista ligger.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Du har nå vært én sesong i Mjøndalen og to år i Levanger. Hvordan er du rustet i dag i forhold til da du dro?

- Jeg tar tatt med meg en god del erfaring og masse kamper. Jeg føler at jeg har lagt et grunnlag, som jeg skal ta med meg i år.

- Hvordan syns du at du presterte i eliteserien i fjor?

- Jeg syns det gikk veldig bra. Jeg hadde en god del redninger i hver kamp. Alt i alt er det antall kamper i den øverste divisjonen som jeg tar med meg - samt det at vi berget plassen og kjempet oss gjennom et tøft år. Jeg får bygge videre på det tekniske og det sportslige i Rosenborg i år.

- Du har ennå ikke fått den offisielle Rosenborg-debuten, men den kommer i år?

- Det håper jeg inderlig!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Muligheten er stor» i forumet! Diskutér «- Muligheten er stor» i forumet!