Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Brattbakk med på treningsleir
Skrevet av Thomas Myren, 13. januar 2020, 19:21

Filip Brattbakk får vise seg fram i Marbella.


Foto: Thomas Karlsen

Født: 24.04.2000
Posisjon: angrep
Tidl. klubber: Kvik og Trond
Kamper/mål 2019: 25/6
G17-landskamper/mål: 3/1
Statistikk
RBK2-vingen fyller 20 år i april, og klubben må snart ta et valg om han skal lånes ut sånn som Torbjørn Heggem og Tobias Bjørnebye i fjor - eller om han skal bidra til at reservelaget hevder seg i 2. divisjon etter opprykket.

Samtidig har Bratbakk naturligvis et håp om å bli tatt opp i A-stallen i likhet med nevnte Heggem, som ble forfremmet i forrige uke.

I den forbindelse passer det fint å få være med A-stallen på treningsleir i Marbella til og med neste fredag. Han har også tidligere vært med på treninger, men ikke over så lang tid.

Brattbakk har ennå ikke spilt obligatorisk kamp for Rosenborg, men satt på benken mot Ullensaker/Kisa i cupen i fjor. Han har kontrakt ut året.

Juniorkeeper Rasmus Sandberg er også med til Spania som erstatter for ankelopererte André Hansen. Han har derimot vært med på treningsleir også tidligere.

Som ventet ble derimot ikke Olaus Skarsem med flyeti dag, bekrefter rbk.no. Midtbanetalentet er i stedet på vei til Kristiansund.

Dino Islamovic kommer rett fra landslagssamling i Qatar etter å ha fått sin Sverige-debut.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Brattbakk med på treningsleir» i forumet! Diskutér «Brattbakk med på treningsleir» i forumet!