Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Jeg er utrolig takknemlig
Skrevet av Thomas Myren, 11. januar 2020, 15:35

Mike Jensen takker for seg etter sju år i Rosenborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

APOEL bekrefter avtale (10.01.20)
Ingebrigtsen vil kjøpe Jensen (10.01.20)

- Jeg er utrolig takknemlig overfor supporterne, medspillere, trenere, ansatte i klubben og alle som er glade i Rosenborg. Jeg er stolt over å ha vært en del av denne fantastiske klubben, uttaler Jensen til rbk.no.

Nå er han gjenforent med Kåre Ingebrigtsen i APOEL Nikosia og har skrevet kontrakt ut mai 2021. Det er uklart hvor mye kypriotene betaler for midtbanespilleren, som ble fast lagkaptein i 2016 etter å ha vikariert for Tore Reginiussen året før.

- Det ligger mye overveielse bak denne beslutningen, men jeg tror dette var et riktig tidspunkt for både meg og Rosenborg at jeg drar. Det er uansett kjedelig å ikke få være med på det uforløste potensialet som Eirik og resten av teamet helt sikkert vil få ut av laget denne sesongen, kommenterer Jensen.

Dansken kom gratis fra Brøndby vinteren 2013 og fikk 291 kamper og 51 mål. Han fikk løfte sju pokaler for fire serie- og tre norgesmesterskap.

- Rosenborg og Trondheim kommer alltid til å bety veldig mye for meg personlig, men også fotballmessig. Det var i Rosenborg jeg etablerte meg på et høyt nivå. Det var der jeg beviste at jeg jeg var god nok. Jeg er veldig stolt, avslutter Mike Jensen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er utrolig takknemlig» i forumet! Diskutér «- Jeg er utrolig takknemlig» i forumet!