Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Hva som passer meg best, er for tidlig å si
Skrevet av Thomas Karlsen, 10. januar 2020, 22:40

Er du tilbake i Rosenborg for godt, Jonathan Levi?- Det er et bra spørsmål! Jeg har alltid hatt en tanke om at jeg skal komme tilbake hit. I fjor tenkte jeg at "nå spiller jeg her, men i 2020 er jeg tilbake i Rosenborg" - i hvert fall i oppkjøringen, svarer Levi til rbkweb.no.

Elfsborg leide vingen i fjor og ønsker å beholde ham. Men inntil videre trener svensken med Rosenbog igjen.

- Det går fort i denne businessen: En dag er man her, og en annen dag er man der. Akkurat nå er jeg her og forsøker å gjøre 100 prosent, kommenterer Levi.

- Hva som så skjer om én, to eller tre måneder vet ingen. Det vet jeg ikke sjøl heller. Vi får helt enkelt se.

- Har du lyst til å være i Rosenborg eller i Elfsborg?

- Selvfølgelig har jeg lyst til å være her. Jeg har signert for denne klubben for en grunn. Men fotball handler om at du skal spille ute på gressmatta og ikke sitte på siden. Hva som passer meg best, er for tidlig å si.

- Vi har ikke hatt noen prat. Jeg vet ikke hvordan vi skal spille i år. Jeg så at det var litt annerledes i fjor. Om det skal være det samme i år, vet jeg ikke. Det er mange faktorer som spiller inn.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Hvordan ser du på konkurransen i Rosenborg?

- Pål er fortsatt her. Jeg har vært bak ryggen på ham i noen år, så det er jeg vant til. Vi får hverandre til å bli bedre og bedre. Vi har alltid hatt stor konkurranse.

- Jeg spøker litt med at jeg har fått hans kropp nå: Jeg skader meg hele tiden i stedet. Det er noe med høyrekanten! Vi vet ikke hva det er.

- Det gikk ikke så bra på treninga i dag.

- Jeg har i hele 2019 hatt litt problemer med lysken. Jeg spilte ingenting om sommeren, og så var det fram og tilbake på høsten. Jeg har drevet opptrening i to måneder, og vi trodde det skulle være litt bedre. De sa til meg: "Vi tester og ser hvordan det føles."

- Det føltes bra i starten av treningen. Jeg følte ingenting i lysken. Men så kom det mer og mer. Til slutt kunne jeg ikke løpe noen ting. Det var kjedelig. Vi får se hvordan kroppen svarer i morgen. Det er en viktig periode nå.

- Det er dumt å bli skadet i sesongoppkjøringa.

- Ja, det er kjedelig. Det var ikke det jeg forventet da jeg kom med flyet i går. Men nå er det som det er. Jeg er nesten vant til det. Jeg må liksom akseptere det.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Hva som passer meg best, er for tidlig å si» i forumet! Diskutér «- Hva som passer meg best, er for tidlig å si» i forumet!