Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Konradsen ute til mars
Skrevet av Thomas Myren, 10. januar 2020, 22:13

Anders Konradsen mister store deler av forsesongen etter akillesoperasjonen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Han er nå i rehabilitering. Det har gått veldig bra. Han kjenner ingen smerter, men han har ennå ikke begynt å trene med ball. Om 1,5-2 måneder er han tilbake, opplyser lege Reidar Due til Adresseavisen.

Midtbanespilleren ble operert i begge anklene for to måneder siden og mistet også de seks siste kampene i fjor.

- Konradsen har vært plaget med akilleser over flere år. Utover sesongen 2019 ble Anders mer og mer plaget. Vi konsulterte Idrettens helsesenter i Oslo, som så på Anders. Det ble bestemt at han skulle opereres, oppsummerer Due.

Også André Hansen manglet på den første Rosenborg-treninga for året.

- André har vært plaget med tunnelsyndrom i ankelen, og det har han vært i cirka to år. Han fikk satt smertestillende (sprøyter) gjennom nesten hele 2019 i påvente av sesongen skulle bli slutt. Det ble bestemt at André skulle opereres, og det ble han i desember, konstaterer Due.

Keeperen mister forhåpentligvis ikke altfor mange av treningskampene, som begynner med møte med Stjørdals-Blink 1. februar.

- Nå er han under opptrening. Det var en vellykket operasjon. I løpet av én måned tror jeg at han er i full fotballtrening, spår Rosenborg-legen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Konradsen ute til mars» i forumet! Diskutér «Konradsen ute til mars» i forumet!