Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Helland foretrekker Norrköping
Skrevet av Thomas Myren, 2. januar 2020, 15:50

Rosenborg må nå avgjøre om Pål André Helland skal selges.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Norrköping ønsker Helland (17.12.19)

Ifølge Adresseavisen har Helland etter å ha vurdert konkrete tilbud fra både Norrköping og Maccabi Tel Aviv, kommet fram til at han heller vil flytte til Sverige enn Israel.

RBK bekrefter den svenske interessen, men vil ikke røpe om det er kommet noe bud. Det er heller ikke bestemt at Helland faktisk skal selges etter å ha mistet den faste plassen på laget i fjor.

- Vi må se på hva som er best for klubben og laget. Men Pål har ett år igjen av kontrakten, og vi ønsker å beholde ham. Motivert og skadefri er han en stor ressurs og viktig for laget og klubben, syns Mikael Dorsin.

Dersom Rosenborg ender opp med å beholde høyrevingen, vil neste vurdering bli forlengelse av kontrakten.

- Det har vært et tema å forlenge med Pål. Det kan være aktuelt. I hans situasjon er det mange faktorer: Pål har spilt lenge i Rosenborg og betydd mye for klubben. Vi får ha en åpen og god dialog på hva som passer best for alle parter. Det er der vi er nå, forteller Dorsin.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Helland foretrekker Norrköping» i forumet! Diskutér «Helland foretrekker Norrköping» i forumet!