Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Friskmelder Reginiussen og Lundemo
Skrevet av Thomas Myren, 11. desember 2019, 07:33

Tore Reginiussen og Marius Lundemo er tilbake til sesongavslutninga mot PSV Eindhoven.

VS.


- Tore var i gang på fredag, og Marius var i gang på mandag, opplyser Eirik Horneland til rbkweb.no.

Begge har slitt med lyskene. Reginiussen mistet kampene mot Linz og Ranheim - i sistnevnte hadde han også karantene, mens at Lundemo måtte stå over serieavslutninga.

Rosenborg må derimot greie seg uten leggskadde Yann-Erik de Lanlay, som har utgående kontrakt og trolig forsvinner rolig ut bakdøra, samt ankelopererte André Hansen og Anders Konradsen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Det betyr at Arild Østbø får vokte målet i sin siste kamp før returen til Viking. Fersk juniornorgesmester Rasmus Sandberg blir reserve.

I forsvaret er Vegar Eggen Hedenstad tilbake etter karantene, mens at Even Hovland trolig må vike for å gi plass til Reginiussen - gitt at Gustav Valsvik fortsatt blir foretrukket.

Det var ingen formasjonstrening i går, så det gjenstår å se hvordan resten av laget blir. Gjermund Åsen må nok gi plassen på midtbanen tilbake til Lundemo, mens det gjenstår å se om Pål André Helland får starte to kamper på rad for første gang siden april(!).

Horneland lover å stille toppet lag:

- Vi vil jo vinne. Det er en viktig kamp og en arena på det høyeste referansenivået. Vi ønsker å komme dit, og da må vi øve skikkelig på det nivået. Så vi vil stille så godt lag som vi kan.

- Hva tenker du om å møte PSV på bortebane?

- PSV har vært i en downperiode, men jeg så kampen deres i helga, og det ser ut som om de er litt på gang igjen. De har fått tilbake litt viktige spillere, som har vært skadet. Så det blir en tøff match. Men vi ønsker å konkurrere om et godt resultat.

- Det handler om å kunne ta juleferie med en god følelse?

- Ja, det hadde gjort seg veldig. Vi fikk bronsen, som var veldig viktig for oss - når vi hadde stilt oss der vi hadde stilt oss. Og det er viktig for oss å gjøre det godt i Europa.

Avspark på Philips Stadion er klokka 18.55. TV2 Zebra sender kampen.

Mulig Rosenborg-lag:
Arild Østbø

Vegar Hedenstad - Tore Reginiussen - Gustav Valsvik - Birger Meling

Mike Jensen - Marius Lundemo - Anders Trondsen

Pål André Helland - Alexander Søderlund - Samuel Adegbenro


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Friskmelder Reginiussen og Lundemo» i forumet! Diskutér «Friskmelder Reginiussen og Lundemo» i forumet!