Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Jeg får vist meg fram
Skrevet av Thomas Myren, 1. desember 2019, 00:01

Mot Ranheim starter Gustav Valsvik for fjerde gang på rad.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg tar den spilletida som jeg får og utnytter den på best mulig måte. Jeg føler at jeg sakte, men sikkert kommer litt i gang. Jeg har ikke spilt masse i år. Jeg har holdt meg på tå hev, men det har vært lite kamptrening, kommenterer Valsvik til rbkweb.no.

- Spilletida hjelper på motivasjonen foran en ny, lang forsesong?

- Selvfølgelig har det masse å si for min egen del, at jeg får litt kamper og får vite at jeg har prestert godt nok på trening. At jeg ikke er helt utelukket. Jeg får vist meg fram og er en del av laget.

- Hvilken type kamp tror du det blir mot Ranheim?

- Det kan bli kaos begge veier, men forhåpentligvis tar vi kontrollen. Det blir en del snø og storm, så det kan blir spennende.

- Jeg føler at vi egentlig har hatt en god stim i serien. Vi må bare fortsette der og unngå billige mål. Det blir nok en tøff kamp, men jeg tror vi skal vise oss fra ei bedre side.

- Du og Hovland fikk spille sammen også mot Linz.

- Jeg føler samarbeidet var bra. Vi hadde masse å jobbe med - masse langballer og mange, lange korridorløp. Jeg føler det gikk bra. Det andre målet var litt kjipt, men alt i alt føler jeg det var en OK prestasjon.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg får vist meg fram» i forumet! Diskutér «- Jeg får vist meg fram» i forumet!