Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Fire endringer mot Ranheim
Skrevet av Thomas Myren, 30. november 2019, 22:23

Rosenborg mangler flere førstevalg i serieavslutninga.

VS.


Sistemann på fraværslista er Marius Lundemo, som ga seg tidlig på treninga i ettermiddag. Det skal være lysken som plager midtbanespilleren.

Anders Trondsen blir skjøvet inn sentralt, mens at Gjermund Åsen får starte som indreløper.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Vegar Eggen Hedenstad og Tore Reginiussen må sone karantene etter fire gule kort. Formasjonstreninga tyder på at Djordje Denic vikarierer som høyreback. Yann-Erik de Lanlay hadde vært aktuell, men han skadet leggen tidligere i uka.

I midtforsvaret fortsetter Even Hovland og Gustav Valsvik, som også spilte sammen mot Linz siden at Reginiussen da sleit med lysken.

Pål André Helland skulle starte på torsdag, men han ble syk. Mot Ranheim er han tilbake i førsteelleveren for første gang siden mot Brann for to måneder siden.

I tillegg er Alexander Søderlund med igjen etter å ha hvilt på benken i europaligaen. David Akintola og Bjørn Maars Johnsen er dermed vraket.

Rosenborg må vinne samtidig som at Odd taper i Haugesund for å ta bronse. Ranheim på sin side må vinne for ikke å rykke ned.

Avspark på Lerkendal er klokka 18. TVNorge sender kampen.

Forventet Rosenborg-lag:
André Hansen

Djordje Denic - Even Hovland - Gustav Valsvik - Birger Meling

Mike Jensen - Anders Trondsen - Gjermund Åsen

Pål André Helland - Alexander Søderlund - Samuel Adegbenro


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Fire endringer mot Ranheim» i forumet! Diskutér «Fire endringer mot Ranheim» i forumet!