Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Jeg når ikke opp
Skrevet av Thomas Myren, 29. november 2019, 07:29

André Hansen og Rosenborg fikk en dårlig start på kampen, da Linz skrudde corner rett i mål.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Ballen går så nærme krysstanga at jeg tør ikke å stå inne og prøve å slå den ut derfra, for da tror jeg at jeg kanskje slår den ut innenfra mål. Jeg må prøve å komme meg fram, men jeg når ikke opp, beklager Hansen overfor rbkweb.no.

- Dere slo tilbake og fikk 1-1 før pause.

- Det siste kvarteret av 1. omgang syns jeg er OK. Men vi blir litt for utydelige der de er veldig tydelige: Hver gang er det ett touch og tre mann i bakrom, som løper for full pupp - særlig to av dem. Vi har tre flate på topp uten bevegelser, og da blir det tekniske feil og brudd. Så blir det løpekamp igjen.

- Hva skjedde i 2. omgang?

- Det er en passe rolig start fra begge lag. Så kommer deres mål ut av ingenting. Vi er ute på sida og ligger etablert. Det kommer et innlegg, og "bang!" så sto det der en alene. Det er litt symptomatisk på hvordan det har vært i år, for der skal vi ha kontroll.

- Når det målet kommer, kommer skjørheten: Vi mister fasongen. Jeg syns at vi jobbet oss bra inn etter 1-0, men denne gangen finner vi ikke ut av det: Noen ønsker å spille, mens andre ønsker å gå for langpasninger. Vi er ikke helt samlet. Jeg tror mye sitter i hodet.

- Også i de tre siste seriekampene har dere slitt med å få til spill i utover i 2. omgang.

- Jeg skjønner poenget diitt, men jeg har ikke noe godt svar på det. Fotballfaglig gjør vi litt for mange tekniske feil, men jeg tror mye av det du spør om, sitter mellom ørene. Vi lider av at vi ikke helt får det til.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg når ikke opp» i forumet! Diskutér «- Jeg når ikke opp» i forumet!