Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Sånn som så mange ganger før
Skrevet av Thomas Myren, 7. november 2019, 22:12

André Hansen opplevde deja vu mot Sporting Lisboa.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Sånn som så mange ganger før: Vi er ikke dyktige nok rett og slett. Det er ikke så mye mer å si. Det er nok kamper over tid som viser at vi ikke er dyktige nok til å ta poeng, innleder Hansen til rbkweb.no etter 0-2-tapet.

- Det ble en klassisk gruppespillskamp.

- Ja, jeg føler at Sporting gjør som PSV: De kommer hit og vet at vi sjeldent er dyktige nok til å bryte ned motstanderne i gruppespill. Da venter de bare på å kjøre kontringer, og det får de nok av. De har ikke altfor mye sjanser, men de trenger ikke å gå for det når de leder 2-0 på de tre første sjansene.

- Da dere våknet etter pause, var det for seint.

- Det blir motspill og medspill. De har 2-0, og da får vi automatisk litt initiativet i kampen. Men vi skaper ikke noe før den dobbeltsjansen. Utenom det er det ikke så all verden. Bjørn har ei heading fra kort hold, men han måtte opp i øverste etasje for å heade, og da blir det ikke noe ut av det. Det er sånn som det er.

- Dermed står dere fortsatt med null poeng etter fire kamper.

- Ja, vi gjør det. Det er kjedelig. Det er nok en tung Europa-kveld.

- Heldigvis venter enklere motstand mot Bodø/Glimt på søndag.

- Vi har veldig mye å revansjere fra første serierunde, for det lignet ikke grisen. Og vi har på ingen måte gitt opp Europa neste år. Vi må fort ta ni av ni poeng på de siste tre kampene, og det er vi fullt kapable til. Selv om vi ser at vi har litt å hente på det europeiske nivået, så vet vi at vi er i stand til å vinne på det norske.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Sånn som så mange ganger før» i forumet! Diskutér «- Sånn som så mange ganger før» i forumet!