Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Viste at vi kan gjøre det bra mot dem
Skrevet av Thomas Myren, 4. november 2019, 19:19

Rosenborg har tro på seier i returmøtet med Sporting Lisboa.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det blir utrolig gøy. Det er et bra lag, men vi viste der nede at vi kan gjøre det bra mot dem. Hjemme tror jeg vi har enda større mulighet. Vi er klare for kamp, lover Alexander Søderlund overfor Eurosport.

- Hva er målet i europaligaen i høst?

- Vi skal få med oss en seier. Vi har tre kamper igjen, og mot Sporting og LASK hjemme er det store muligheter for å få med oss poeng. Får vi med oss seks poeng, skal vi være OK fornøyde.

Toppscoreren er trolig tilbake i startoppstillinga mot portugiserne etter å ha sonet karantene mot Strømsgodset. To tapte poeng på overtid i Drammen kan bli kostbart i medaljestriden med Bodø/Glimt og Odd.

- Vinner vi resten av kampene, er jeg ganske sikker på at vi har muligheten til å være med i Europa neste år. Det må vi få til. For oss spillerne er det en fantastisk mulighet å få spilt de kampene der, syns Søderlund.

- Du mener at Rosenborg hører hjemme i Europa?

- Det er klart at vi skulle ønske at vi kunne ha fått bedre resultater enn det vi har hatt, men det er utrolig artig å få spilt sånne kamper. Det vil vi fortsette med.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Viste at vi kan gjøre det bra mot dem» i forumet! Diskutér «- Viste at vi kan gjøre det bra mot dem» i forumet!