Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Helt utilgivelig
Skrevet av Thomas Karlsen, 1. november 2019, 22:00

Birger Meling var langt nede etter å ha mistet seieren på overtid mot Strømsgodset.DRAMMEN (rbkweb.no): - Når vi har vist moral, kommet tilbake fra 2-1 og tatt ledelsen 3-2, er det helt utilgivelig at de får 3-3 på slutten, syns Meling.

- Med seks minutter igjen - to minutter pluss tillegg - skal vi ikke rote det vekk. Det er fryktelig bittert. De får en dødball, og på en eller annen måte klarer den å lure seg inn i lengste hjørne.

- Hvordan oppsummerer du kampen?

- Det var en fryktelig 1. omgang fra vår side. I 2. omgang får vi tatt litt mer tak i kampen og spiller litt mer sånn som vi vil framstå. Det må ha vært kjekt for de som så på, for det var "end to end" fra begge lag og sjanser i hytt og pine. Men som forsvarsspiller er det ikke sånn du vil at kampene skal være.

- Hvordan var det å spille høyreback etter at Hedenstad måtte ut?

- Det aldri optimalt at folk får skader, men det er sånn det er. Vi får gjøre det beste ut av det og prøve å løse det. Trondsen gjør en god jobb når han kommer inn.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Helt utilgivelig» i forumet! Diskutér «- Helt utilgivelig» i forumet!