Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Sesongen er på ingen måte over
Skrevet av Thomas Myren, 14. oktober 2019, 07:13

Rosenborg må omstille etter nedturen de siste ukene.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi har hatt en dupp. Vi var oppe og duret på høyt turtall gjennom hele sommeren og kvaliken, men så ble det et lite antiklimaks mot Zagreb. Vi duppet litt og har dessverre ikke helt kommet oss opp igjen, konstaterer Anders Konradsen overfor rbkweb.no.

Seieren i Mjøndalen er den eneste på de fem siste kampene. Trass i tapet i Haugesund forrige helg lever likevel håpet om medalje og plass i europaligakvalifiseringa fordi alle foran på tabellen spilte uavgjort. Med seks serierunder igjen har Odd på 3. plass et forsprang på fem poeng.

- Sesongen er på ingen måte over, så vi må bare komme i gang igjen. Vi må komme opp igjen, slår Konradsen fast.

Til tross for akillesplagene og planlagt operasjon starter nordlendingen trolig igjen i Kristiansund. Rosenborg mangler nemlig suspenderte Marius Lundemo og strekkskadde Anders Trondsen på lørdag.

- Det blir litt alternativ trening og behandling. Jeg håper at det kjennes mye bedre ut etter pausen. Det er planen, forteller Anders Konradsen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Sesongen er på ingen måte over» i forumet! Diskutér «- Sesongen er på ingen måte over» i forumet!