Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Ikke et jævla snev av utvikling!
Skrevet av Thomas Myren, 6. oktober 2019, 20:18

André Hansen tordnet etter tapet i Haugesund.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg er møkklei rett og slett! Det er så tannløst, og det går så seint. Det er så statisk, klaget Hansen til Eurosport.

- Det er de samme spillerne som var her i fjor - jeg er én av dem, og vi klarer faen meg ikke å utvikle oss. Det er ikke et jævla snev av utvikling! Det var OK i åtte Europa-kamper, men så er det tilbake til det samme: Det går på tvers.

- Hvor trykker skoen?

- Det er akkurat det samme som i fjor: mentalt. Det handler om å få troa på det. Vi må gå på trening med troa på det. Vi må gjøre det med kraft på trening, ellers kommer det ikke i kamp. Ikke det at det har vært så mye tid til å trene - for vi har spilt mye fotballkamper, men det er fælt å stå her igjen og snakke om hvor dårlige vi er.

- Jeg sier ikke at det står på viljen i dag. Vi hadde en bra teamtalk før kampen: Nå skulle vi samle oss og se ut som et fotballag igjen, for det gjorde vi ikke på torsdag.

- Det er en tett og jevn kamp uten så mange målsjanser, men vi slipper inn mål som vi sjeldent slipper inn. Vi har sluppet inn seks "deflection"-mål i år, og plutselig står Niklas Sandberg alene. Da vinner du ikke fotballkamper, for da må vi score fire-fem mål sjøl. Og det er vi ikke per dags dato i nærheten av å gjøre.

- Vi scorer et fantastisk mål ved Bjørn, men i år så er det bare å træ én pasning gjennom før de er alene med keeper. Det er selvfølgelig mulig for meg å redde, men vi kan ikke holde på sånn.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Ikke et jævla snev av utvikling!» i forumet! Diskutér «- Ikke et jævla snev av utvikling!» i forumet!