Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Muligheten er der
Skrevet av Thomas Myren, 3. oktober 2019, 23:59

Edvard Tagseth debuterte som innbytter mot PSV Eindhoven. Mot Haugesund kan han få starte.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Muligheten er der, nå som det har blitt sånn som det har blitt. Det er bare å gjøre seg klar uansett hva som skjer, kommenterer Tagseth til rbkweb.no.

G19-landslagsspilleren kom inn som venstreback i sluttminuttene, da Anders Trondsen pådro seg lårstrekk. På søndag har Birger Meling karantene for seks gule kort. Det fins derfor muligheter for backvikariat i Haugesund.

- Jeg har ikke spilt der så mye før i år, men nå har det har blitt mye på landslaget. Jeg føler at jeg tar steg der, analyserer Tagseth, som er fornøyd med endelig å slippe til på banen to måneder etter overgangen fra Liverpool:

- Det var kjempeartig med debut, men det er så klart litt blandede følelser når vi taper 1-4.

- Hvordan var det å sitte og se på 1. omgang?

- Det er artigere å se på når vi leder 3-0 i hvert fall! Presset ble litt for seint og dårlig. De var veldig effektive på kontringer og scoret tre. Da ble det vanskelig.

- Hvordan var det å komme på banen?

- Det var litt uforventet. Jeg satt på benken og hadde ikke varmet opp helt. Jeg føler det gikk greit da jeg kom utpå. Jeg fikk spilt meg varm. Det er artig at fansen backer meg så mye som det de gjør.

- Du hadde et fint innlegg på overtid.

- Jeg fikk til et OK innlegg til Mike, som satte ballen over. Det hadde vært artig med en assist.

- Burde du ha fått assist der?

- Ballen er ikke så enkel å score på: Den spretter før han skyter.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Muligheten er der» i forumet! Diskutér «- Muligheten er der» i forumet!