Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Helland tilbake mot Brann
Skrevet av Thomas Myren, 27. september 2019, 17:16

Pål André Helland starter for andre gang på tre måneder.

V


- Pål har opptrådt profesjonelt. Han har vært en stor bidragsyter for Rosenborg i mange år, og så har han større konkurranse i år. Nå er han inne i sin beste periode siden vi kom til Rosenborg, skryter Eirik Horneland til Adresseavisen.

Formasjonstreninga i formiddag tydet på at Helland starter som høyreving for første gang siden mot Tromsø 10. august. Alexander Søderlund spiller midtspiss igjen, mens at Bjørn Maars Johnsen blir vraket.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

David Akintola soner sin tredje og siste kamp av utestengelsen. Nettopp den innleide Midtjylland-vingen har holdt Helland ute av laget siden mai. Etterpå har Helland bare fått være med i reservepregede startoppstillinger mot Tiller, Aalesund, Linfield og nevnte Tromsø.

- Det er to måter å håndtere det på: Enten brette opp ermene, eller bare være skuffet og lei seg. Pål hadde ikke vært der han er nå om han ikke hadde brettet opp ermene. Det er jeg veldig glad for, kommenterer Horneland.

Tore Reginiussen er ennå ute med skulderskade. Gustav Valsvik fortsetter som stoppervikar.

På midtbanen er Mike Jensen og Anders Konradsen tilbake etter henholdsvis karantene og hvile. Det betyr at Anders Trondsen og Gjermund Åsen blir henvist til benken.

Yann-Erik de Lanlay sliter fortsatt med leggskade og er uaktuell som reserve.

Avspark på Lerkendal er klokka 20. TVNorge sender kampen.

Forventet Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Even Hovland - Gustav Valsvik - Birger Meling

Mike Jensen - Marius Lundemo - Anders Konradsen

Pål André Helland - Alexander Søderlund - Samuel Adegbenro


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Helland tilbake mot Brann» i forumet! Diskutér «Helland tilbake mot Brann» i forumet!