Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Gleder oss til å komme i gang igjen
Skrevet av Thomas Myren, 13. september 2019, 18:34

Rosenborg tar fatt på høstsesongen mot Lillestrøm.

VS.


- Vi har forberedt oss godt. Vi gleder oss veldig til å komme i gang igjen, slår Eirik Horneland fast overfor Eurosport.

RBK må greie seg uten suspenderte Mike Jensen og David Akintola.

- Vi har en ei brei og fin tropp. Vi kommer til å stille et sterkt lag i morgen. Vi har bra folk på benken, så vi gleder oss til Lillestrøm-kampen, kommenterer treneren.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Marius Lundemo er friskmeldt etter overtråkk, men trolig får Anders Trondsen starte på sentral midtbane. Gjermund Åsen fortsetter som indreløpervikar.

I treningskampen mot Strindheim ble Alexander Søderlund skjøvet ut som høyreving. Det vil gi plass til Bjørn Maars Johnsen, som i så fall får sin offisielle hjemmedebut.

- Det kan være et alternativ i morgen. Han har spilt lite matcher gjennom sommeren og trenger matchminutter. Han fikk sårt tiltrengte minutter, og jeg syns han leverte OK, uttaler Horneland om Johnsen.

Pål André Helland skadet akilles på trening på onsdag og er igjen uaktuell som reserve. Noe overraskende er Mikael Johnsen foretrukket framfor Djordje Denic på benken.

Avspark på Lerkendal er klokka 18. Eurosport Norge sender kampen.

Forventet Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Tore Reginiussen - Even Hovland - Birger Meling

Anders Konradsen - Anders Trondsen - Gjermund Åsen

Alexander Søderlund - Bjørn Maars Johnsen - Samuel Adegbenro

Reserver: Arild Østbø, Gustav Valsvik, Marius Lundemo, Mikael Johnsen, Yann-Erik de Lanlay, Erik Botheim og Emil Ceide


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Gleder oss til å komme i gang igjen» i forumet! Diskutér «- Gleder oss til å komme i gang igjen» i forumet!