Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Jeg trodde det var mål
Skrevet av Thomas Myren, 2. september 2019, 07:38

Bjørn Maars Johnsen var nær å bli matchvinner i Rosenborg-debuten mot Vålerenga.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

OSLO (rbkweb.no): - Det var vanskelig fordi vi hadde ti mann, men det var nesten at jeg scoret mål. Jeg tror det var hands, men vet ikke. Jeg har ikke sett det i reprise, innleder Johnsen.

Leiesoldaten fra Alkmaar erstattet Alexander Søderlund etter 68 minutter og var med på jakten etter seiersmålet som aldri kom.

- Jeg er skuffet, men sånn er fotball. Jeg trodde det var mål egentlig da jeg touchet ballen på corner. Jeg trodde den var inne. Noen ganger går den inn, og noen ganger går den ikke inn. Jeg venter kanskje med å score til jeg er på landslaget? blunker Johnsen.

- Dere tok ledelsen, men det ble litt vanskelig da Vålerenga utlignet umiddelbart?

- Ja, det var ganske fort at de fikk den sjansen. Vi måtte bare fortsette. Vi vet at når vi spiller borte på kunstgress, må vi bare ta poeng. Det var et veldig viktig poeng.

- Hva tenker du om mulighetene for å få starte de kommende landskampene?

- Jeg vet ikke. Jeg har fått spille for Rosenborg nå, og det hjelper. Vi får se. Jeg vet ikke helt hva som skjer på landslaget. Det er nye spillere, og en annen spiss som er kommet tilbake. Det er veldig stor konkurranse nå.

- Malta bør dere slå, og så venter storkamp mot Sverige.

- Ja, vi må bare slå Malta først. Så får vi tenke på Sverige etterpå.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg trodde det var mål» i forumet! Diskutér «- Jeg trodde det var mål» i forumet!