Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Odd - Rosenborg 1-1
Skrevet av Thomas Myren, 17. august 2019, 19:54

RBK hvilte mange nøkkelspillere og maktet aldri å fulfføre snuoperasjonen i Skien.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Vi sliter framdeles
- Vi er ikke tøffe nok inne i boksen
Bilder fra Odd - Rosenborg


- Vi må vinne flere trepoengere på rad. Nå er det litt sånn at vi vinner hjemme og spiller uavgjort borte. Vi må plukke mer poeng borte. Der sliter vi framdeles, konstaterte Eirik Horneland overfor Eurosport.

Rosenborg hvilte en rekke nøkkelspillere foran bortekampen mot Dinamo Zagreb i kvalifiseringa til Champions League: Anders Konradsen ble igjen i Trondheim, mens Tore Reginiussen, Marius Lundemo, Alexander Søderlund og Samuel Adegbenro satt på benken. Gustav Valsvik, Anders Trondsen, Gjermund Åsen, Erik Botheim og Emil Ceide fikk alle starte.

Det reservepregede bortelaget kom til den første sjansen i kampen, da Sondre Rossbach måtte gjøre en beinparade for å hindre at et skudd fra Mike Jensen via Trondsen gikk i mål.

Like etterpå reddet André Hansen med ei hånd mesterlig et tungt skudd fra Torgeir Børven. Den påfølgende corneren spratt via ryggen på Rosenborg-aktuelle Birk Risa og i mål.

- Vi får en litt trøblete start med den scoringen. I 1. omgang syns jeg at de får kontre for mye på oss. De er livsfarlige på kontringer. Vi har dårlig balansespill og blir kontret litt sund, kommenterte Horneland.

Heldigvis greide ikke Odd å komme til ordentlige sjanser. Etter én time utlignet i stedet Even Hovland med en flikk ved første stolpe på frispark fra Vegar Eggen Hedenstad.

Marius Lundemo fulgte opp med å heade en corner like utenfor. Resten av kampen hadde RBK ballen mye, men det bare halvsjanser til begge lag. Ceide og Søderlund forsøkte seg med skudd utenfor, mens at Hovland blokkerte to kjappe skudd i motsatt ende.

- Vi er for lite gjennombruddshissige bak Odd. Vi er for lite flinke til å fylle på i boksen og komme oss rundt for å score mål. Det er litt pinglete i dag, oppsummerte Horneland.

Kampfakta

Odd1-1Rosenborg
Birka Risa 10Even Hovland 60

Lørdag 17. august 2019 18:00
Eliteserien, Odd stadion, Skien
7218 tilskuere og vist på Eurosport Norge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad (Djordje Denic 73), Even Hovland, Gustav Valsvik, Birger Meling - Mike Jensen (Marius Lundemo 46), Anders Trondsen, Gjermund Åsen - David Akintola, Erik Botheim (Alexander Søderlund 59), Emil Ceide

Gult kort RBK: Anders Trondsen, Gustav Valsvik og Birger Meling

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Tore Reginiussen, Pål André Helland og Samuel Adegbenro


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Odd - Rosenborg 1-1» i forumet! Diskutér «Odd - Rosenborg 1-1» i forumet!