Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Slapp med skrekken - ingen strekk
Skrevet av Thomas Myren, 12. august 2019, 12:47

Anders Konradsen fryktet lengre skadefravær, men han får være med på å skyte Rosenborg til gruppespill.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Det var på slutten av oppgjøret i Sarpsborg forrige helg at indreløperen måtte gi seg med lårskade.

- Jeg bruker å få noen kraftige spenninger, som setter seg. Det kjennes ut som strekk, men det kan være strekk eller kraftige krampesammentrekninger. Det ser ut som om det var mer ei kraftig krampe enn strekk, forteller Konradsen til rbkweb.no.

Opprinnelig plan var at han skulle spille i Slovenia, men på kampdag meldte han forfall. Det var derfor naturlig å stå over også mot Tromsø.

I går var Konradsen tilbake på trening, og i dag var han i startoppstillinga mot Maribor under formasjonstreninga. Låret føles bra.

- Det var godt å få et par dager med trening, så det er ganske OK. Vi har fått litt tid til å jobbe med skaden nå, så jeg satser på at det er bra, kommenterer hovedpersonen.

- Hva tenker du om muligheten til å sikre gruppespill allerede i morgen?

- Vi har en veldig fin mulighet. Det hadde vært deilig å ha fått "låst" den inn. Det er klart at det gir energi og motivasjon før kampen.

- Hva har du å si om utgangspunktet som lagkameratene dine skaffet i Slovenia?

- Kjempebra - helt kanon! Det kan ikke bli særlig mye bedre. Det var en kjempebra kamp med fine mål.

- Et tidlig mål i morgen kan være avgjørende.

- Det hadde så klart vært deilig. Vi heldigvis ingenting, men det er klart at det hadde vært godt å få ei tidlig scoring. Det hadde hjulpet på skuldrene.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Slapp med skrekken - ingen strekk» i forumet! Diskutér «Slapp med skrekken - ingen strekk» i forumet!