Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Reginiussen starter ikke
Skrevet av Thomas Myren, 12. august 2019, 11:36

Tore Reginiussen var med på trening i dag, men midtstopperen ser ikke ut til å starte returmøtet med Maribor.

VS.


- Vi har alle tilgjengelige. Det blir det laget som vi tror mest på, som kommer til å starte i morgen, kommenterer Eirik Horneland.

Det ser altså ikke ut som om Rosenborg tar noen sjanser med Reginiussen, som i formiddag spilte på liten bane med reservene, mens at Gustav Valsvik var med på formasjonsøkta.

Reginiussen måtte gi seg etter et kvarter i Slovenia med lårskade og mistet kampen mot Tromsø. Finnmarkingen blir derimot med på benken i returoppgjøret i Champions League-kvalifiseringa.

- Vi måtte få testet Tore. Han har ikke løpt eller gjort fotballbevegelser på noen dager. Han responderte godt på det, så da er han klar til i morgen, bekrefter Horneland.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Rosenborg kan samtidig glede seg over at Anders Konradsen er friskmeldt etter lårskaden i Sarpsborg og tilbake på midtbanen.

Yann-Erik de Lanlay blir med på benken etter å ha stått over i helga på grunn av belastningsskade i lysken.

Sammenlagtseier over Maribor vil sikre gruppespill ettersom at taperen av det påfølgende dobbeltoppgjøret mot Ferencvaros eller Dinamo Zagreb får europaligaplass.

- For å gå videre, tror jeg at vi må ut og score et par mål i morgen. Legger vi oss tilbake og prøver å safe inn 3-1, som vi har med oss fra første oppgjør, tror jeg at det blir en veldig lang og problematisk kveld. Vi må ut og angripe. Vi må ut og score mål. Klarer vi å score to, tror jeg at vi klarer å gå videre, spår Horneland.

I øyeblikket er det nærliggende å tro at ferden i så fall går til Ungarn. Ferencvaros fikk med seg 1-1 til returmøtet i Budapest i morgen kveld.

Ved avansement begynner Rosenborg på bortebane neste onsdag. Den første deltakelsen i Champions League på tolv år kan sikres på hjemmebane tirsdag 27. august. Begge kampene i en eventuell 4. runde begynner klokka 21. TV2 og Viasat fordeler kampene seg i mellom.

Avspark på Lerkendal er klokka 19. TV2 Sport 1 sender kampen.

Forventet Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Even Hovland - Gustav Valsvik - Birger Meling

Mike Jensen - Marius Lundemo - Anders Konradsen

David Akintola - Alexander Søderlund - Samuel Adegbenro


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Reginiussen starter ikke» i forumet! Diskutér «Reginiussen starter ikke» i forumet!