Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Innenfor rekkevidde
Skrevet av Thomas Myren, 11. august 2019, 22:37

Rosenborg skal sikre gruppespill mot Maribor.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er veldig innenfor rekkevidde, men det er en jobb som skal gjøres - og den skal vi gjøre, lover Marius Lundemo overfor rbkweb.no.

Avansement i Champions League-kvalifiseringa sikrer 130 millioner kroner og kamper fram til jul ettersom at taperen av det påfølgende dobbeltoppgjøret mot Ferencvaros eller Dinamo Zagreb får europaligaplass.

- Det vil være fantastisk. Da kan vi kanskje gå inn i den siste runden med senka skuldre. Da vet vi at gruppespill er i orden. Det andre vil være en bonus, smiler Lundemo.

- Dere leder 3-1 foran hjemmekampen mot Maribor.

- Utgangspunktet er veldig bra. Vi må angripe kampen ved å ta styringa og prøve å score mål. Vi skal ikke safe inn noe som helst. Jeg tror det er best at vi tenker at vi skal vinne denne kampen også. Da tror jeg det kommer til å gå bra.

- Dere kan knekke Maribor med tidlig mål.

- Vi kan det. Også føler jeg at vi er et bedre lag. Da skal vi ikke drive på og legge oss bakpå.

- Det ble én omgang mot Tromsø for din del.

- Ja, det var planlagt at jeg skulle bytte med Mike i pausen. Begge fikk én omgang, og det tror jeg er fint inn mot tirsdagen.

- Du ble taklet ganske hardt flere ganger.

- Det blir noen etterslengere med den gjengen der. Det ble en liten smell, men det er sånt som skjer i kampen. Det går over.

- Hva har du å si om det ungguttene gjorde?

- Veldig bra levert av Emil og Botheim! Det er fantastisk! Det er gøy at de tar vare på muligheten og leverer så bra som de gjør.

- Et nytt radarpar?

- De var det i dag. Det lover godt for framtida.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Innenfor rekkevidde» i forumet! Diskutér «- Innenfor rekkevidde» i forumet!