Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- En god trend i serien
Skrevet av Thomas Myren, 2. august 2019, 21:32

Etter tre uker uten seriekamper skal Rosenborg fortsette poengfangsten i Sarpsborg.

VS.


- Det er deilig å være i gang igjen. Vi har vist en god trend i serien, så vi håper å fortsette den. Da blir det kanskje artig på flere fronter utover høsten, smiler Anders Konradsen til rbkweb.no.

- Begynner bunnlagene å føle litt mer press nå?

- Ja. Sarpsborg kommer ikke til å gi noe gratis ved dørene. Der brenner det et lys nå. Det kommer til å bli en fysisk batalje.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Marius Lundemo er igjen uaktuell med lyskeskade, noe som betyr at Anders Trondsen fortsetter på sentral midtbane. Det er ikke umulig at Rosenborg stiller med uendret lag i Østfold.

- Vi er godt rustet nå. Den fysiske formen er bra for alle mann. Vi er i tillegg godt skodd på benken, så det er folk som er mer enn gode nok til å komme inn og gjøre en solid jobb mot Sarpsborg eller alle andre lag i serien, kommenterer Konradsen.

- Hva tar dere med fra kampene mot BATE?

- Over to kamper er det helt fortjent at vi går videre. Vi er bedre enn dem i samtlige minutter minus de 20 første der nede. Det er godt å se at vi tar steg erfaringsmessig og viser kynisme. Vi håndterer det godt.

- Dere skapte mange store sjanser i returkampen.

- Det var som jeg forventet: Kombinasjonsspillet og relasjonene ute på sidene går fortere på Lerkendal enn der nede, hvor det var humpete og sår på banen. Her sklir ballen fort. Da får vi de halvmeterne som vi trenger til å komme forbi og slå inn. Vi burde i hvert fall ha scoret ett eller to mål til.

Avspark på Sarpsborg stadion er klokka 18. Max sender kampen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- En god trend i serien» i forumet! Diskutér «- En god trend i serien» i forumet!