Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vi kan matche dem
Skrevet av Thomas Karlsen, 23. juli 2019, 09:26

André Hansen kan få en nøkkelrolle i Hviterussland.Futbolnyj Klub BATE Borisov


Stiftet: 1973
Hjemby: Borisov, Hviterussland
Hjemmebane: Borisov arena
Meritter: 15 seriemesterskap og 3 cupmesterskap
Europacup: statistikk
fcbate.by
- Vi vet at det kommer to tøffe kamper, men det er også to kamper der vi har håp og tro på at vi skal komme oss videre, innleder Hansen til rbkweb.no.

- Jeg tror vi kan matche dem. Men det er vanskelig å vite hva vi møter før vi kommer i gang på onsdag. Man kan frykte dem ut i fra resultatene i hjemlig liga og at de har gjort det godt ute i Europa, men vi vet også at vi kan prestere gode kamper. Særlig de bortekampene som vi har levert i avgjørende runder i kvalik de siste årene er en god erfaring å ta med seg.

- Du har spilt en viktig rolle i sånne kamper - spesielt i Makedonia i fjor. Tar du med deg følelsene fra slike kamper i forberedelsene?

- Egentlig ikke. Hver kamp lever sitt eget liv. Så det som skjedde i fjor, skjedde i fjor. Det gjelder også Ajax året før.

- Det er egentlig umulig å vite hvordan disse kampene blir. Jeg har fått med meg både høydepunkter og resultater i runden som var. Der var polakkene best og førte kampene, men BATE dro i land seieren både på erfaring fra slike typer kamper og kvalitet.

- Det betyr at seieren ikke er sikret ved at man styrer kampene. De hugger fort til, og da må vi være der når det skjer.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg vet ikke nivået på den hviterussiske ligaen, men vi møtte en av de tøffeste motstanderne deres, Dinamo Brest, i Marbella i fjor. Det var et lag som vi sto godt til, og vi fikk vel også seier i den kampen.

- Men at de er et godt lag, tror jeg alle skjønner. De har en bra "record" i Europa de siste fire-fem årene med både Champions League og ikke minst videre i europaligaen i fjor. Så tøft blir det.

- Det er positivitet i spillergruppa før avreise?

- Ja, jeg syns det har vært stigning i lang tid. Nå har vi endelig fått litt uttelling foran motstanderens mål, og det er godt å ta med seg til kampene vi skal inn i.

- Helheten ser bedre ut. Jeg syns det ser bedre ut både i den defensive strukturen og offensivt - det henger naturligvis sammen. Det er godt å ta med seg mentalt til onsdagen.

- Vinneren av Maribor - AIK venter ved avansement.

- Det er forventet at det er den type motstander som kan komme i 3. runde. Det er vel ikke det aller verste på papiret, men også Maribor var i Champions League for noen år tilbake. AIK er også en tøff motstander hvis de og vi skulle gå videre.

- Sarajevo blir motstander ved tap.

- Det første jeg tenkte, er at Sarajevo var en relativt tøff kamp å få i 3. runde hvis vi skulle gå ut av Champions League-kvaliken mot BATE. Men målet er å komme seg videre fra denne runden, så da slipper vi kanskje å tenke på Sarajevo.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi kan matche dem» i forumet! Diskutér «- Vi kan matche dem» i forumet!