Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Jeg er spent
Skrevet av Thomas Myren, 20. juli 2019, 12:21

Mike Jensen liker at Rosenborg har mulighet til å sikre avansement mot BATE Borisov på hjemmebane.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg er spent. Vi går noen spennende uker og tider i møte. Vi syns det ser godt ut om dagen. Så får vi se om det holder helt til gruppespillet, slik at vi får se hvordan vi ligger an i forhold til nivået der, innleder Jensen til rbkweb.no.

Også i 2. runde av mesterligakvalifiseringa begynner Rosenborg på bortebane. Forhåpentligvis greier ikke forhåndsfavoritten BATE å skaffe særlig forsprang før returmøtet på Lerkendal.

- Det er sånn at når du starter den første kampen, så er det alltid to lag som føler på hverandre. Det kan godt bli litt kronglete for begge. I første kamp venter lagene litt på hverandre, analyserer lagkapteinen.

- Hvis man får et godt resultat på bortebane - kanskje uavgjort, så kan man avslutte hjemme og trykke skikkelig på med alle supporterne i ryggen. Det er en fordel.

- Det er dessuten enklere på hjemmebane å utnytte svakheter dere oppdager hos motstanderen i første kamp?

- Det er det helt sikkert. Hvis man får et godt resultat med seg, er det en gunstig situasjon å kunne trykke til på hjemmebane.

- Dere begynner å få god erfaring fra kvalifiseringskamper.

- Erfaring er helt klart viktig i Europa. Det syns jeg at vi etter hvert har. Det kan godt vise seg å være viktig i avgjørende kamper. Fra nå og framover tror jeg det blir mer likt mellom lagene. Jeg tror det blir veldig jevne kamper. Det kan vise seg å være en fordel med erfaring. Jeg syns samtidig at vi er i stigende form.

- Hvilke framskritt i spillet de siste ukene mener du blir viktige i Hviterussland?

- Helt klart vårt kontringsspill. Det sier seg selv. Vi har vært gode på det tidligere, og vi ser riktig skarpe ut nå med de spillertypene vi har. Også troen, viljen og optimismen i vårt offensive spill ser god ut.

- For din egen del var det greit med litt hvile mot Linfield?

- Ja, det var kjempegodt. Jeg har vært veldig stiv i hamstringen. Nå får vi god tid til å bli fullt klare til neste uke.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Jeg er spent» i forumet! Diskutér «- Jeg er spent» i forumet!