Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Ennå uvisst hvor ferden går videre
Skrevet av Thomas Myren, 10. juli 2019, 21:46

BATE Borisov og Piast Gliwice spilte 1-1 i Hviterussland i kveld.Kvalifisering 2019/20:
1. runde: Linfield 10. og 17. juli
2. runde: BATE Borisov eller Piast Gliwice 23./24. og 30./31. juli
3. runde: 6./7. og 13. august
4. runde: 20. og 28. august eller 21. og 27. august - spilles ulike ukedager

Trekninger:
3. runde: 22. juli kl. 12
4. runde: 5. august kl. 12
Dermed er det fortsatt uvisst hvem Rosenborg møter i 2. runde av kvalifiseringa til Champions League ved avansement mot Linfield.

Det er Piast Gliwice som sitter i førersetet med sitt bortemål signert Piotr Parzyszek før pause. Stanislav Dragun utlignet i 2. omgang, før han i sluttminuttene fikk sitt andre gule kort og ble utvist.

På forhånd var BATE rimelig store favoritter til å slå ut Piast, som overraskende vant serien i Polen og som har minimal erfaring og ingen seiere i europacup fra før.

Hviterusserne har vært faste deltakere i gruppespill og beseiret Arsenal på hjemmebane i 16.-delsfinalen i europaligaen i februar.

Piast Gliwice - BATE Borisov blir spilt neste onsdag klokka 20.

2. kvalifiseringsrunde blir innledet med kamp i Polen eller Hviterussland om to uker med retur om tre uker - forhåpentligvis på Lerkendal.

Skulle derimot Linfield vinne sammenlagt, må Rosenborg trolig ta turen til Færøyene i 2. runde av europaligakvalifiseringa. HB Torshavn tapte nemlig hele 0-3 i Helsinki i går.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Ennå uvisst hvor ferden går videre» i forumet! Diskutér «Ennå uvisst hvor ferden går videre» i forumet!