Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Reginiussen bestemmer seg snart
Skrevet av Thomas Myren, 8. juli 2019, 18:50

Tore Reginiussen lover snarlig avklaring på om han forlenger den utgående kontrakten med Rosenborg eller om denne sesongen blir hans siste.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg har sagt at jeg ikke helt har avgjort fremtiden min etter det, om jeg skal fortsette eller om jeg skal gi meg. Det blir tatt en avgjørelse om ikke så lenge, lover Reginiussen til VG.

Det var i fjor høst at midtstopperen åpnet for å legge opp.

- Jeg nyter å være skadefri. Det gjør noe med motivasjonen. Selv om vi har hatt en tøff vår, syns jeg det er fryktelig morsomt med fotball, innrømmer 33-åringen.

- Men jeg er jo i voksen alder. Tidligere i karrieren har jeg også hatt en del trøbbel med skader. Er man skadet og ikke spiller i denne alderen her, er det ikke sånn at jeg skal klamre meg til fotballkarrieren.

- Men mange vil nok si at du er like god nå som du noen gang har vært?

- Altså, det føles egentlig veldig bra. Kroppen er bra. Det taler i favør å spille litt til. Så er det sånn at den dagen du merker at motivasjonen ikke helt er der, da er det på tide å gi seg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Reginiussen bestemmer seg snart» i forumet! Diskutér «Reginiussen bestemmer seg snart» i forumet!