Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Mye skader og sykdom
Skrevet av Thomas Karlsen og Thomas Myren, 21. juni 2019, 16:06

To dager før kampen i Tromsø sliter mange Rosenborg-spillere fortsatt med det ene og andre. Usikkerheten er størst blant keeperne og midtbanespillerne.- Vi var få i dag. Vi får håpe at vi er en stekere tropp i morgen, konstaterer Eirik Horneland overfor rbkweb.no.

Det var bare elleve spillere på trening i formiddag. David Akintola, Samuel Adegbenro, Igoh Ogbu, Djordje Denic og Besim Serbecic var alle på den britiske ambassaden i Oslo for å søke visum før bortekampen mot Linfield.

Even Hovland, Birger Meling, Anders Trondsen, Pål André Helland og Yann-Erik de Lanlay mistet på sin side cupkampen mot Ullensaker/Kisa på grunn av farang, men kvintetten var tilbake på trening i dag.

Derimot manglet fortsatt Emil Konradsen Ceide. Gjermund Åsen ble småsyk på onsdag, ble verre under kampen og er ennå ikke friskmeldt. Nå har i tillegg André Hansen, Marius Lundemo og Mikael Johnsen blitt syke.

- Vi er i bedring, men det er noen som ikke rekker Tromsø-kampen. Vi håper at det har stabilisert seg, kommenterer Horneland.

- Hvem er det som ikke rekker kampen?

- Det er jeg litt usikker på ennå. Det er litt for tidlig å si. Men det er nok noen som ikke rekker det, svarer treneren.

Minst tre av dem er ventet tilbake på trening i morgen. Dermed er det én eller to somer tvilsomme til å kunne spille på søndag.

Mest spenning er det kanskje rundt Hansen ettersom at Arild Østbø måtte gi seg etter kollisjon mot hodet på Jessheim. Reservekeeperen trente innendørs i dag, men han kan rekke å bli kampklar - ved behov.

- Vi får se om han kan melde seg på i morgen, forteller Horneland.

Også Mike Jensen måtte nøye seg med alternative øvelser etter lyskeskaden mot Ullensaker/Kisa. Kapteinen tror sjøl han rekker kampen på søndag.

- Men Mike er litt usikker med lysken, røper treneren.

- Han skal være med på trening i morgen?

- Det får vi se.

Lundemo var altså syk i dag. Dessuten tråkket han over mot Vålerenga. Dermed kan han miste enda en kamp.

- Marius er i gang igjen med ankelen sin. Det er litt 50/50, men nå er han syk, oppsummerer Eirik Horneland.

I tillegg valgte Anders Konradsen å restituere innendørs i dag, mens at Nicklas Bendtner har helgefri.

Det betyr at bare seks spillere var med utendørs sammen med de fem friskmeldte lagkameratene. Disse var Rasmus Sandberg, Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Gustav Valsvik, Alexander Søderlund og Erik Botheim.

Oppdatering klokka 18.47:
Konradsen er ilagt karantene i to kamper etter utvisninga mot Ullensaker/Kisa. Han må må derfor begynne soninga allerede i helga.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Mye skader og sykdom» i forumet! Diskutér «Mye skader og sykdom» i forumet!