Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Friskmelder nøkkelspillere
Skrevet av Thomas Myren, 14. juni 2019, 17:25

Både Anders Konradsen og Yann-Erik de Lanlay er tilgjengelige mot Vålerenga.

VS.


- Nå er det kun Besim Serbecic som er definitivt ute. Resten er tilgjengelige og klare - og i fin-fin form, bekrefter Eirik Horneland overfor rbk.no.

Mens Serbecic sliter med ryggen, sto Konradsen og de Lanlay over treningskampen mot Kolstad 2. pinsedag på grunn av leggskader. Mens at Konradsen var tilbake i vanlig trening på onsdag, trengte de Lanlay litt mer tid.

Derfor er det usikkert om vingen starter. Under formasjonstreninga på onsdag var Samuel Adegbenro noe overraskende valgt foran Pål André Helland som vikar.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

På sentral midtbane får Marius Lundemo trolig fornyet tillit sjøl om Anders Trondsen er skadefri.

- Det blir et sterkt lag og en sterk benk. Det er flere sterke spillere som ikke når benken engang. Det er gledelig for oss, for vi skal inn i mye kamper framover, kommenterer Horneland.

Edvard Tagseth er ferdig i Liverpool og har trent med Rosenborg denne uka. Det ettertraktede midtbanetalentet vil ikke bestemme seg for ny klubb før etter G19-EM i juli.

- Det er en veldig fin fotballspiller og en fin gutt med bra spillstyrke. Han er flink til å kombinere sammen med andre og til å træ framover på banen, skryter treneren.

Avspark på Lerkendal på søndag er klokka 20. TVNorge sender kampen.

Mulig Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Tore Reginiussen - Even Hovland - Birger Meling

Mike Jensen - Marius Lundemo - Anders Konradsen

David Akintola - Alexander Søderlund - de Lanlay/Adegbenro


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Friskmelder nøkkelspillere» i forumet! Diskutér «Friskmelder nøkkelspillere» i forumet!