Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vi har mange kamper på oss
Skrevet av Thomas Myren, 11. mai 2019, 10:37

Even Hovland er klar for å krige på Lillestrøm.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto
- Det er godt å kjenne på følelsen av å vinne igjen. Det har vært tungt ikke å få seier. Da er det ekstra godt når man først får det. Vi må bare jobbe videre mot ny seier i helga, slår Hovland fast overfor rbkweb.no.

- Det gjelder å ta med seg det positive. Nå har vi to seiere på de to siste kampene - inkludert cupen. Sjøl om resultatet ikke var all verden mot Rørvik, er det en seier. Så fikk vi nok en seier mot Sarpsborg. Nå må vi bare bygge videre på det og ta godfølelsen med oss videre.

- Vi ser at det må kjempes hardt for å få poeng. Det ble en fysisk tøff batalje sist. Sarpsborg er veldig direkte og slår mye ball langt. Det er mye tut og kjør. Men vi står på og får det viktige målet, som vi trenger.

- Valsvik satte standarden med redning på streken.

- Det er sånne marginer vi må ha med oss. Vi må klare å blokkere noen store muligheter, og så må vi få nok scoringer andre veien. Det er godt at han er på rett plass til rett tid. I tillegg får han et innlegg som blir målgivende.

- Håpet er naturligvis at seieren skal være forløsende også spillemessig?

- Selvfølgelig. Vi har alltid lyst til å spille bedre, men det viktigste nå er å ta poeng. Vi tok tre poeng sist og starter med det. Så får vi dra ned til Lillestrøm og ta med oss poeng derfra òg.

- Det er fare for mer "tut og kjør" der.

- Ja, det blir det samme. Men sånn blir det helt til vi begynner å finne skikkelig ut av hvordan vi skal gjøre det. Vi må bare stå i det og kjempe hardt for poengene. Det er ingen som vil gi oss tre poeng gratis. Vi får det tøft neste serierunde uansett hvem vi møter.

- Håpet er at det skal bli en bra mai. Etterpå venter et par hjemmekamper på rad.

- Vi må samle så mange poeng som vi kan. Vi ligger litt etter, men vi har mange kamper på oss. Vi tar med oss Lillestrøm først, og så blir det to hjemmekamper etterpå. Vi kan få en bra mai måned, som du sier.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi har mange kamper på oss» i forumet! Diskutér «- Vi har mange kamper på oss» i forumet!