Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vi har strevd etter denne følelsen
Skrevet av Thomas Myren, 5. mai 2019, 23:34

Eirik Horneland kunne endelig juble etter seieren over Sarpsborg.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det var deilig! Det er en god følelse. Vi har strevd etter å få denne følelsen. Når du først får den, er det en lettelse, smiler Horneland.

- Hva gjorde dere annerledes i dag?

- Vi står sammen som et lag. Vi jobber hardt for hverandre og har veldig lyst til å gjøre hverandre gode. Vi inspirerer hverandre.

- Dere sleit i 1. omgang.

- Det er kladdete. Det er ikke noe rytmisk bra. Men det som betyr noe, er at det er et lag som står sammen som et kollektiv og som en gjeng, som har lyst til å få til noe sammen.

- Dere fikk likevel mål før pause.

- Det var deilig. Gustav hadde et godt innlegg, og Mike kommer på det. Det var godt å se den ballen inne!

- Hvor bra syns du at dere utnyttet ledelsen i 2. omgang?

- Vi kan bruke den mye bedre enn det vi gjør. Det er ikke noen tvil om det. Vi får en del brudd, men vi klarer ikke å være effektive nok i bruddfasen og kontringsfasen til å straffe dem. Men det er en voldsom "go" og lyst til å få det til, og det er et godt utgangspunkt.

- Hva manglet?

- Rytmen i angrepsspillet. Og litt mer ro. Vi er for stresset. Men det kommer.

- Du valgte Botheim foran Bendtner og Søderlund på topp.

- Det var fordi han gir oss inspirasjon. Han inspirerer oss både i treningshverdagen og i garderoben. Han er en utrolig flott gutt, som gir oss masse inspirasjon. Han har masse attitude og sult i seg.

- Hvordan syns du greide seg?

- Veldig bra! Han tar dueller fra start av og viser at han har lyst til å gå i krigen. Det er deilig å se en unggutt gå så hensynsløst til verks.

- Hvorfor valgte du Meling som venstreving?

- Han har en voldsom bakromsinteresse. Sarpsborg er et lag som pressser framover, og det er veldig viktig å ha folk som ønsker å løpe i bakrom. Birger har stor interesse for det.

- Hvordan syns du han lyktes?

- Jeg syns Birger kommer veldig godt fra det. Han jobber hardt. Han ønsker å komme inn bak motstanderen og gjør alt for laget. Han friskmeldte seg sjøl, og det viser hvilken karakter han har.

- Handlet valget også om at Adegbenro sleit i Molde?

- Det var fordi jeg vurderte Birger som det rette valget.

- Hva betyr det å ha denne seieren å bygge videre på?

- Det er vanvittig viktig for oss. Vi har vært ute og syklet. En seier i serien var viktig for oss. Det har vært en trasig start, men vi har et sug i oss etter å få en god sesong ut av det.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi har strevd etter denne følelsen» i forumet! Diskutér «- Vi har strevd etter denne følelsen» i forumet!