Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Hansen tilbake på landslaget
Skrevet av Thomas Myren, 5. mai 2019, 23:02

Skadde konkurrenter gjør at André Hansen etter alt å dømme er tilbake for Norge i juni.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg snakket med Lars (Lagerbäck) tidligere i dag. Avtalen var at jeg stiller meg til disposisjon ved to skader. Så hvis Lars ønsker å ha meg med i juni, så stiller jeg, bekrefter Hansen, som ga seg på landslaget i november 2017.

- Jeg laget en avtale med Lars den dagen jeg ga meg: Sliter du, skal jeg bistå. Og det kommer jeg til å holde ved lag.

- Ørjan (Nyland) er ute med langtidsskade og Rune (Jarstein) må opereres, så da blir det juni i Oslo (mot Romania) og på Færøyene - hvis Lars ønsker å ha meg med.

- Forventer du å spille?

- Det har jeg absolutt ikke tenkt på. Jeg har ikke noen forventninger om det heller. Jeg regner med at jeg går inn på lik linje med alle andre og må konkurrere.

- Du er likevel såpass konkurransemenneske at du har lyst til å stå kampene nå som du er tilbake?

- Ja, du spiller jo fotball for å få spille. Men jeg har ikke satt noen premisser overfor Lars om at "hvis jeg skal bidra, så skal jeg spille". Jeg har sagt at "har du to keepere skadet, så skal jeg bidra".

- For det første trenger dem folk på trening. Dessuten mister de rutine i troppen. Jeg var med lenge før jeg ga meg. Det er sikkert de tankene som ligger bak. Men det får Lars svare på, hvis han vil ha meg med.

- Det står trolig mellom deg og Sten Grytebust om å få spille.

- Ja, men PK (Per Kristian Bråtveit) var med sist. Han fra Brann (Eirik Holmen Johansen) var med gangen før der igjen. Lars får bestemme dette, men jeg er i hvert fall disponibel.

- Sånn sett er du fornøyd med at det blir ferie også helga før landskampene?

- Ja, jeg får littegrann fri der. Men det er tidlig å ha ferie allerede i mai og starten av juni. Vi har så vidt kommet i gang.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Hansen tilbake på landslaget» i forumet! Diskutér «Hansen tilbake på landslaget» i forumet!