Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Det hadde gjort seg
Skrevet av Thomas Myren, 4. mai 2019, 17:45

Eirik Horneland håper naturligvis at hans første serieseier som Rosenborg-trener endelig kommer mot Sarpsborg.

VS.


- Det hadde gjort seg, smiler Horneland til rbkweb.no.

- Vil den første seieren kunne være forløsende også spillemessig?

- Det tror jeg absolutt. Det kan gjøre at du senker guarden og våger enda mer.

- Hva som tyder på at seieren kan komme i morgen?

- Jeg syns det er flere og flere som ser skarpere ut. Det er et godt utgangspunkt for å få gode prestasjoner. Det gjelder å få fylt opp i boksen og bli enda bedre i den siste gjennombruddsfasen.

- Dere fikk den første seieren for sesongen i Rørvik.

- Seiere er alltid viktige å plukke - uansett om det er mot Rørvik eller hvem det er. Jeg syns det var en OK gjennomført kamp. De skapte to målsjanser. Den ene scoret de på - litt unødvendig, og den andre gikk i tverrliggeren. Ellers handlet det om oss.

- Hva lærte dere i Molde?

- Vi ble kontret sund. Vi må angripe bedre og ha bedre balanse. Jeg tror det er det det handler om.

- Molde viste effektivitet.

- Vi kom tungt ute av blokkene, men jeg syns det var tendenser i offensivt spill de første 20 minuttene. Men de scoret hver gang de var på vår banehalvdel, og da er det vanskelig for oss.


Foto: Thomas Myren

Det var folksomt på treninga i formiddag. Over 100 supportere hadde møtt opp og bidro med sang og pyro bak det ene målet.

- Det er fantastisk! Det er utrolig flott gjort av tilhengerne i en vanskelig tid. Jeg tror det gir voldsom energi til guttene, smiler Horneland.

- Vi får håpe at budskapet på banneret går i oppfyllelse?

- Ja, vi har utrolig lyst til å få det til for dem. Det er Norges flotteste supportere, og de viser det her òg i motgang.En annen gladsak i dag var at Birger Meling trente som normalt etter ankelskaden mot Molde. Venstrebacken er med i troppen. I morgen formiddag blir det avgjort om han kan starte.

Derimot står Pål André Helland over fordi han sliter med låret. David Akintola er også ute etter lårstrekk mot Rørvik. Det var ingen formasjonstrening i dag, men Samuel Adegbenro og Yann-Erik de Lanlay starter trolig på hver sin ving.

Marius Lundemo er tilbake etter strekk og med på benken. Gjermund Åsen og Besim Serbecic er fortsatt ute med skader i henholdsvis lår og rygg.

Avspark på Lerkendal er klokka 20. Eurosport Norge sender kampen.

Mulig Rosenborg-lag:
André Hansen

Vegar Hedenstad - Even Hovland - Tore Reginiussen - Birger Meling

Mike Jensen - Anders Trondsen - Anders Konradsen

Samuel Adegbenro - Nicklas Bendtner - Yann-Erik de Lanlay

Reserver: Arild Østbø, Gustav Valsvik, Marius Lundemo, Mikael Johnsen, Alexander Søderlund, Erik Botheim og Emil Konradsen Ceide.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det hadde gjort seg» i forumet! Diskutér «- Det hadde gjort seg» i forumet!