Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Din mening: Kan vi si det er nok nå?
Skrevet av Kim T. Fjørner, 1. mai 2019, 07:57

Det gjør vondt, så inderlig vondt. Jeg skjønner ikke hvordan Kjernen kan sitte rolig og si vi må gi det tid. Tid vil kanskje gjøre det bedre, men dette kan aldri bli mer enn middels på en god dag.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Jeg har fulgt Rosenborg tett siden 1983. Selv med Eggen var det nedturer, men noe så håpløst som dagens RBK kan jeg ikke huske i min tid som supporter.

Å skylde på Horneland blir veldig feil, stakkars mann. Han skulle jo aldri vært i diskusjonen om en jobb i RBK i det hele tatt. Dette er en trenertype som passer best i helt andre klubber.

Som jeg ser det, er det Koteng, Bjørnebye og Dyrhaug, i den rekkefølgen. Spillerlogistikken de siste fire årene har langt i fra vært god. Det oppleves nærmest som en gradvis nedbygging av kvalitet. Ikke det at vi ikke har fått noen gode inn, men ikke i nærheten av hva vi har solgt. Og når du hele tiden selger mer kvalitet enn hva du kjøper, kan ikke en trener (Ingebrigtsen) skape progresjon.

Løsningen på et sånt problem er ikke å sparke treneren (Ingebrigtsen). Deres midlertidige løsning, Rini Coolen, ville også skapt et mye bedre lag enn dette, med å kjøre en full oppkjøring til denne sesongen.

Styret til Rosenborg har kjørt et høyt spill, med seg selv som innsats. Jeg beklager å si det, men dere har ikke holdt mål. Det er på tide å rydde kontoret og si takk for seg.

En tabbe eller to kan skje i en hvilken som helst klubb, men her har det vært gjort feil på feil i flere år, som igjen er årsaken til at ting er som det er. Og dette er kun styret sitt ansvar.

Kim T. Fjørner, Oslo


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Din mening: Kan vi si det er nok nå?» i forumet! Diskutér «Din mening: Kan vi si det er nok nå?» i forumet!