Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Det blir ikke verre
Skrevet av Thomas Myren, 28. april 2019, 22:24

Rosenborg lå under 0-3 allerede etter en halvtime av storkampen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

MOLDE (rbkweb.no): - Det er selvfølgelig forferdelig. Det mest ironiske er at den første halvtimen kanskje er det beste vi har gjort i år, men vi får en leksjon i kontringsfotball. Sånn er det akkurat nå, konstaterer Pål André Helland.

- Vi gir dem initiativet sånn som vi mister ballen, men angrepene og spillet den første halvtimen er blant det bedre vi har gjort. Da er det forferdelig at vi skal ligge under 3-0.

- Men vi kan takke oss sjøl, fordi vi vet at Molde er gode på det. Vi kan ikke holde på å miste ballen på egen halvdel.

- 1. omgang ble omtrent sånn som i fjor høst.

- Den kampen var jeg ikke med på, men det kan virke litt sånn. Når vi lar dem få tid og rom, så er de gode på kunstgresset her. Da sliter vi.

- Med 0-3 etter en halvtime er kampen i praksis avgjort.

- Vi må likevel prøve å samle oss. Vi prøver å få den første scoringa og et momentum å bygge videre på, men vi klarer det ikke. Vi er ikke gode nok for øyeblikket.

- Det er forferdelig og sørgelig. Jeg har vondt på alle mulige måter. Den eneste fordelen er at det ikke blir verre enn det er akkurat i dag.

- Vi er sist på tabellen, og vi taper 3-0 borte mot Molde. Det blir ikke verre enn det. Det kan heldigvis bare bli bedre.

- Vi må kjenne på denne følelsen og love oss sjøl at vi aldri skal kjenne på den igjen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det blir ikke verre» i forumet! Diskutér «- Det blir ikke verre» i forumet!