Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Molde - Rosenborg 3-0
Skrevet av Thomas Myren, 28. april 2019, 21:57

RBK sliter enormt med å komme i gang med serien.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det blir ikke verre
Bilder fra Molde - Rosenborg


MOLDE (rbkweb.no): - Det er forferdelig og sørgelig. Jeg har vondt på alle mulige måter. Den eneste fordelen er at det ikke blir verre enn det er akkurat i dag, sa Pål André Helland.

Han var den eneste i angrepsrekka som fikk fornyet tillit før kampen: Nicklas Bendtner og Samuel Adegbenro startet begge for første gang for sesongen på bekostning av Alexander Søderlund og David Akintola.

Men angrepsspillet kom aldri i fokus i kveld. Etter bare et drøyt minutt fikk RBK aldri klarert et frispark. Ruben Gabrielsen stanget i mål det påfølgende innlegget.

Så kontret Molde på sin høyreside. Ballen ble lagt igjen til Magnus Wolff Eikrem, som beinet inn ballen. Etter en knapp halvtime avgjorde samme mann kampen med et lignende mål etter veggspill.

- Det mest ironiske er at den første halvtimen kanskje er det beste vi har gjort i år, men vi får en leksjon i kontringsfotball, konstaterte Helland.

2. omgang ble på mange måter en transportetappe. Molde slapp opp på gassen, mens RBK aldri kom nærmere redusering enn et langskudd fra Miike Jensen, som ble bokset over.

- Vi er sist på tabellen, og vi taper 3-0 borte mot Molde. Det blir ikke verre enn det. Det kan heldigvis bare bli bedre, oppsummerte Helland.

Det eneste lyspunktet var at Mikael Johnsen fikk sin offisielle debut som innbytter.

Kampfakta

Molde3-0ROSENBORG
Ruben Gabrielsen 2
Magnus Wolff Eikrem 13, 27

Søndag 28. april 2019 20:00
Eliteserien, Aker stadion, Molde
9010 tilskuere og vist på Eurosport Norge

Rosenborg [4-3-3]
André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Even Hovland, Tore Reginiussen, Birger Meling - Mike Jensen, Anders Trondsen (Mikael Johnsen 71), Anders Konradsen - Pål André Helland (Yann-Erik de Lanlay 83), Nicklas Bendtner, Samuel Adegbenro (David Akintola 58)

Gult kort RBK: Birger Meling

Ubenyttet reserve: Arild Østbø, Gustav Valsvik, Djordje Denic og Alexander Søderlund


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Molde - Rosenborg 3-0» i forumet! Diskutér «Molde - Rosenborg 3-0» i forumet!