Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vi må bruke det for å skape energi
Skrevet av Thomas Myren, 26. april 2019, 07:22

Mike Jensen mener at Rosenborg må utnytte den uvante rollen som utfordrer i Molde.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto
- Vi må opp med hodet. Vi må tro på seier mot Molde. Det er sikkert ikke mange som har oss som favoritter i kampen, men det må vi bruke for å skape energi, slår Jensen fast overfor rbkweb.no.

- Hvilket utbytte har dere av å spille vanlig 4-3-3 igjen?

- Jeg syns vi er mer gjenkjennelige i angrep. Vi har mer trykk med ballen og mer kontroll på kampen.

- Dessuten er Trondsen tilbake.

- Ja, Trondsen er tilbake. Han holder dessverre ikke så lenge, men han er en del av grunnen til at vi har såpass mye kontroll i den delen av spillet. Vi kommer ikke fram til det store, men vi styrer mer og står bedre på banen.

- Hva kan dere ta med fra kampen mot Strømsgodset?

- Det er stadig ting som ikke sitter - ikke minst offensivt, men det var litt bedre enn siste gang. Var det et lag som skulle ha vunnet, så var det oss.

- Sjansemessig fortjente dere mål.

- Ja, vi hadde fortjent mål. Men det er litt sånn at når det er motgang, så mangler man litt flaks, litt dyktighet og litt tro. Sånn er det for tiden. Vi må jobbe.

- Hva skulle til for at det hadde blitt flere sjanser?

- Vi mangler litt flyt og litt sprut i beina. På en måte ser det ut som om vi mangler et lite piff i én-mot-én-situasjoner, i avslutninger og på innlegg. De gangene vi går i bakrom må det være litt bedre timing.

- Det virket som en kamp i 1. serierunde, hvor du ser noen tendenser til noe godt, men at det fortsatt ikke sitter helt ennå. Det så ut som en kamp tidlig på sesongen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi må bruke det for å skape energi» i forumet! Diskutér «- Vi må bruke det for å skape energi» i forumet!