Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vi sleit med avstandene mellom oss
Skrevet av Thomas Karlsen, 11. april 2019, 07:19

Anders Konradsen håper Rosenborg framstår langt mer samlet mot Stabæk.- Vi sleit med avstandene mellom oss - spesielt etter at de fikk utligningsmålet. Vi har en tendens til å bli veldig utålmodige her på Lerkendal. Vi vil veldig gjerne opp og fram i alle situasjoner og ta kontroll på det hele, konstaterer Konradsen overfor rbkweb.no.

- Dessverre resulterer det i at vi blir flygende mye én og én. Det blir tyngre og tyngre utover i kampen. Da blir det som det blir.

- Må dere gjøre noe annerledes mot Stabæk?

- Det får vi se på. Vi stiller i hvert fall på trening så friske og klare som mulig. Så jobber vi videre med de tingene som trenerne vil.

- Hvordan er det å være i gang med serien for din egen del?

- Det var en måte veldig deilig å komme i gang med sesongen. Det var veldig kjedelig å stå over den første kampen.

- 1. omgang var vel alt i alt helt OK for vår del. Det var deilig å gå til pause med ledelse, selv om ikke alt stemte 100 prosent.

- Jeg skal innrømme at for min del ble det fryktelig de siste 10-15 minuttene. Jeg kjente at det manglet littegrann. Men jeg kom meg gjennom, så nå er vi der.

- Kjente du noe til lårskaden?

- Ingenting. Det får vi i hvert fall ta med som en positiv sak.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi sleit med avstandene mellom oss» i forumet! Diskutér «- Vi sleit med avstandene mellom oss» i forumet!