Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Trondsen melder seg på
Skrevet av Thomas Myren, 6. april 2019, 13:19

Rosenborg håper å få Anders Trondsen kampklar i løpet av påska.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det er gledelig at Trondsen melder seg på. Han har kvaliteter som vi trenger, skryter Eirik Horneland overfor rbkweb.no.

Midtbanespilleren sleit med hofta i fjor høst og trente alternativt de første ukene av forsesongen. Da han var på vei tilbake i normal trening, pådro han seg låstrekk, som tok så lang tid å bli kvitt at RBK sendte ham på utredning i Oslo.

I formiddag trente Trondsen fortsatt alternativt, men håpet er at han skal være med lagkameratene i neste uke. Medisinsk koordinator Haakon Schwabe åpner for spill mot Strømsgodset 2. påskedag.

- Når Haakon sier det, får vi prøve å gå for det! smiler treneren.

De siste ukene har Samuel Adegbenro igjen slitt med etterdønninger etter ankelbruddet for ett år siden. Den innopererte metallplata gir smerter.

- Trondsen ligger nok litt foran Samuel. Det går sakte, men sikkert framover med Samuel. Så får vi se hvor snart vi får ham i full trening, kommenterer Horneland.

Det er dessuten verdt å merke seg at Erik Botheim er tilbake etter brudd i mellomfotsbein og kan trene som normalt igjen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Trondsen melder seg på» i forumet! Diskutér «- Trondsen melder seg på» i forumet!