Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vi kan ikke fortsette å gi bort mål
Skrevet av Thomas Myren, 17. mars 2019, 19:19

Eirik Horneland mislikte at Rosenborg ga Molde seieren.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Even Hovland forærte Erling Knudtzon et tidlig seiersmål med totalt mislykket forsøk på tilbakespill. Mot Brann gjorde Vegar Eggen Hedenstad samme feil, mens mot Ranheim rotet Tore Reginiussen vekk ballen.

- Vi kan ikke fortsette å gi bort mål, konstaterer Horneland overfor rbkweb.no.

- Det er altså forsvarsrot som avgjør den tredje kampen på rad.

- Det er ikke forsvarsrot. Det er angrepsrot siden at vi har ballen! Så gir vi den til motstanderen. Jeg håper at vi gjør oss ferdig med dette før sesongen starter.

- Hva syns om ellers om kampen?

- Det første kvarteret er skrøpelig. I den siste halvtimen av 1. omgang syns jeg det er mye bra. Da er vi framme i skoene, produserer litt og har tendenser til OK angrepsspill.

- 2. omgang renner ut. Vi får ikke etablert nok spill. Begge lag står og hamrer løs på hverandre uten at vi får satt opp noe godt angrepsspill.

- Dere burde likevel ha utlignet?

- Ja, vi burde ha scoret i dag. Men når det ikke klaffer, får vi bare jobbe videre. Vi må klare å produsere enda mer målsjanser. Det blir bare tre, fire eller fem i hver eneste kamp. Vi må opp på tosifret.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «-  Vi kan ikke fortsette å gi bort mål» i forumet! Diskutér «- Vi kan ikke fortsette å gi bort mål» i forumet!