Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Det er litt tungt akkurat nå
Skrevet av Thomas Myren, 16. mars 2019, 22:42

Tore Reginiussen håper på forbedring mot Molde.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Det begynner å nærme seg, så vi vil gjerne se at spillet begynner å flyte enda litt bedre, sier Reginiussen til rbkweb.no to uker før seriestart.

- Det er litt tungt akkurat nå. Det har vært tøff trening. Vi har prioritert å ha bra mengde, så det er klart at vi ikke har sprudlet i de siste ukene. Men vi vet at når vi begynner å slippe opp, så kommer det til å lette. Da kommer vi til å kjenne oss bedre og freshere. Det er bare å stå i det nå.

- Har resultatene i de to siste treningskampene noe å si?

- Det er forskjellig hvor mye man legger i det. Gode opplevelser er jo alltid greit, men resultater i treningskamper er uvesentlig. Erfaringsmessig har det veldig lite å si hvordan det går på vinteren.

- Det handler om å se at vi får ut de tingene som vi har trent på i kamper også. Særlig nå som det er en del nytt man skal sette seg inn i. Da er det veldig fint å bruke kampene for å få svar på det.

- Så jeg håper det blir en bra test i morgen. Det er litt andre forhold enn det som egentlig var planlagt, men sånn er det. Det samme skjedde i fjor. Det er lite man får gjort med det.

- Vi tar det som en fin treningskamp. Vi får ei bra gjennomkjøring i morgen og neste helg. Da tror jeg vi skal være klare.

- Hvordan var dialogen med Lagerbäck før du takket nei til landskampene?

- Vi snakket litt sammen. Jeg hadde en sykdomsperiode i starten av oppkjøringa, som satte meg ute av trening et par uker. Jeg kjenner at jeg trenger et par uker til med god trening og få pushet kroppen litt, for å være helt klar til seriestart.

- Det er litt spesielt med landslagssamlingene. Det blir mye fokus mye på kampene og mye taktiske treninger. Så lenge at jeg kjenner at jeg ikke er 100 prosent, tenker jeg at det er bedre at for alle parter at jeg er her.

- Du sender heller Hovland i strid.

- Ja, Hovland kan du alltid stole på!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Det er litt tungt akkurat nå» i forumet! Diskutér «- Det er litt tungt akkurat nå» i forumet!