Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Forskjellige nyanser
Skrevet av Thomas Myren, 8. mars 2019, 06:59

Treningskampene tyder på at Mike Jensen fortsetter i offensiv rolle på Rosenborg-midtbanen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg skal ligge oppe ved spissen og se om jeg kan løpe rundt ham, få ballen i mellomrommet og komme på skuddhold, forklarer Jensen til rbkweb.no.

- Er rollen annerledes enn hva den var med Coolen som trener?

- Det er noen forskjellige nyanser. Det er klart at på papiret er den lik, men det er litt nyanser i hvordan Eirik og Karl Oskar vil spille fotball i forhold til i fjor.

- Hvor står dere før seriestart?

- Vi har gode treninger og er i fin form. Vi har godt humør og stor tro på at vi skal levere en god sesong.

- Vi trener godt for å komme enda høyere opp i tempo. Det er harde treninger, for det skal legges et grunnlag. Vi må spille en hel del for å få relasjonene til å sitte enda bedre. Vi har jobbet med det lenge, men jeg tror vi må jobbe litt mer, slik at vi er sterkest mulig rustet til når vi skal begynne å spille om poeng.

- Mot Ranheim hadde vi litt problemer med halvhøyt press. Vi var litt spredte i presset. Det er vanskelig å presse på kunstgressbaner, men likevel blir vi for mye spredt utover på banen. Vi gikk i den samme fellen som vi alltid gjør på glatte kunstgressbaner. Der har vi enda litt å jobbe med, konstaterer lagkapteinen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Forskjellige nyanser» i forumet! Diskutér «- Forskjellige nyanser» i forumet!