Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Skarsem til Ranheim
Skrevet av Thomas Myren, 8. januar 2019, 17:42

Olaus Skarsem blir utlånt denne sesongen.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Midtbanetalentet ble tatt opp i A-stallen for ett år siden, men fikk debutsesongen delvis ødelagt av skader. Det bidro til at han bare hadde tre opptredener. Han har fortsatt ikke debutert i eliteserien.

Denne sesongen skal Skarsem i stedet prøve seg i Ranheim.

- Vi synes det er fornuftig. Det har vært et år med skadeutfordringer for Olaus. Han fikk en amputert oppkjøring og dermed ikke fullverdig effekt av fjoråret. Siste halvår var veldig solid for Olaus, og det ser ut til at han har fått orden skadeutfordringene, forteller Stig Inge Bjørnebye til Adresseavisen.

- Nå var han ønsket av Ranheim, og det tror vi er en bra løsning med tanke på hans utvikling. Vi tror han vil få spilletid i Ranheim, sjansen for det er muligens litt større der enn hos oss akkurat nå. Vi har en plan for at Olaus kan bli RBK-spiller i nær fremtid, og dette er et steg på veien. Vi har et godt samarbeid med Ranheim for å utvikle trønderske spillere.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Skarsem til Ranheim» i forumet! Diskutér «Skarsem til Ranheim» i forumet!