Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Betaler tre millioner for Horneland
Skrevet av Thomas Myren, 8. januar 2019, 07:24

Rosenborg strakk seg likevel langt for å hente Eirik Horneland før oppsigelsestida gikk ut.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Enige om Horneland

Ifølge TV2 betaler RBK i første omgang rundt to millioner kroner for at Horneland og assistent Karl Oskar Emberland skal kunne begynne umiddelbart i sine nye stillinger. Dessuten må RBK ut med ytterligere bonuser ved sportslig suksess.

- Det var ingen bra dag mandag. Men så kom FK Haugesund tilbake med et bedre tilbud til oss sent mandag kveld. Og nå er vi veldig fornøyde. Endelig kan vi se fremover. De trenerne som skal lede oss, de er på plass i Rosenborg, konstaterer Ivar Koteng overfor VG.

I forkant av løsninga hadde Rosenborg økt det opprinnelige budet fra 1,1 til 1,3 millioner, mens at Haugesund krevde over seks millioner.

Hovedårsaken til pengekrangelen var at Haugesund hevdet at de gamle arbeidsavtalene til trenerne plutselig ble gyldige igjen etter at de nye kontraktene inngått 20. september i fjor ble sagt opp av begge parter før nyttår.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Betaler tre millioner for Horneland» i forumet! Diskutér «- Betaler tre millioner for Horneland» i forumet!