Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Også TV-oppsett på onsdag
Skrevet av Thomas Myren, 17. desember 2018, 23:27

TV-oppsettet for første halvdelen av eliteserien kommer samtidig som terminlista.


Foto: KjernenTV

Begge deler blir presentert onsdag klokka 12. Eurosport.no har sending fra klokka 11.30.

Rammene for sesongen er for lengst klare. Den blir innledet med mesterfinale mot sølvvinner Molde søndag 17. mars. Rosenborg ønsker at kampen skal bli spilt på Ullevaal, men det er nok mer sannsynlig at Røkkeløkka blir kampsted.

Seriestart blir 31. mars, mens siste seriekamp trolig blir lørdag 30. november. I tillegg til de vanlige pausene på grunn av landskamper blir det kampfri i helgene 2. juni, 21. juli og 28. juli.

Det blir mulig for europacupdeltakerne å flytte sine seriekamper 25. august for å forberede seg best mulig til returkampen i siste kvalifiseringsrunde. Trolig blir det lagt opp til at Rosenborg, Molde, Brann og Haugesund møter hverandre i denne runden.

Oppdatering 19. desember:

Det er allerede klart at Rosenborg innleder serien med bortekamp mot Bodø/Glimt søndag 31. mars klokka 20 på Eurosport Norge. Haugesund blir gjester 16. mai klokka 18, noe som Max sender.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Også TV-oppsett på onsdag» i forumet! Diskutér «Også TV-oppsett på onsdag» i forumet!